2006/difusion/notaBlogs/Ca

De Hackmeeting

Revisión a fecha de 22:06 11 oct 2006; Dvdgmz (Discutir | contribuciones)
(dif) ← Revisión anterior | Ver revisión actual (dif) | Revisión siguiente → (dif)
Català Castellano Euskara English Esperanto

Hackmeeting Mataró 2006 :: Experimenta la teva llibertat

El hackmeeting ja està de nou en marxa ... i ja van set edicions d'aquest esdeveniment autogestionat que s'ha convertit en un punt de referència per a les persones interessades en compartir coneixements, amb les implicacions polítiques de les tecnologies i el hacking en general.

Manifest 2006

Aquest any el Hackmeeting es desenvolupa sota el context de la lluita i recerca per alliberar espais d'intercanvi de coneixements, per recuperar un equilibri eco-lògic amb la biosfera i la tecnosfera; i pels nous reptes tecnopolítics que se'ns aveïnen. Durant aquest any s'ha aprovat la llei de Retenció de Dades que amenaça la privadesa en la xarxa i la llibertat d'expressió. Per si fos poc la directiva europea del copyright s'ha començat a implantar en tots els països membres, amb l'aprovació de la nova LPI (Llei de Propietat Intel·lectual). Per si fos poc la implantació de la tecnología DRM ja és una realitat (el fluix d'informació directament controlat per les grans corporacions i els lobbies del copyright).

Però no tot han estat males notícies. A la cridada a l'acció en favor d'una cultura lliure amb una tecnologia lliure de l'any passat s'han succeït més de 15 accions directes contra els lobbies del copyright i el monopoli cultural, la GPLv3.0 estarà aviat entre nosaltres, i aquest any serem tres els hackmeeting que sincronitzem les nostres emissions per a reciclar la nostra llibertat (Mataró, Xicago i Xile). L'esdeveniment es durà a terme en el CSOA La Fibra de Mataró i com sempre és obert a tothom que hi vulgui participar.

En HTML per incloure en blogs,fòrums...

El <a href="http://www.sindominio.net/hackmeeting" class="external text" title="http://www.sindominio.net/hackmeeting" rel="nofollow">hackmeeting</a> ja està de nou en marxa ... i ja van set edicions d'aquest esdeveniment <a href="http://es.wikipedia.org/wiki/Autogesti%C3%B3n" class="external text" title="http://es.wikipedia.org/wiki/Autogesti%C3%B3n" rel="nofollow">autogestionat</a> que s'ha convertit en un punt de referència per a les persones interessades en compartir coneixements, amb les implicacions polítiques de les tecnologies i el hacking en general.<br> <a name="Manifest_2006"></a><h2><a href="http://sindominio.net/hackmeeting/index.php/2006/Manifest" class="external text" title="http://sindominio.net/hackmeeting/index.php/2006/Manifest" rel="nofollow">Manifest 2006</a></h2> Aquest any el Hackmeeting es desenvolupa sota el context de la lluita i recerca per alliberar espais d'intercanvi de coneixements, per recuperar un equilibri eco-lògic amb la biosfera i la tecnosfera; i pels nous reptes tecnopolítics que se'ns aveïnen. Durant aquest any s'ha aprovat la llei de <a href="http://www.dataretentionisnosolution.com/index.php?lang=es" class="external text" title="http://www.dataretentionisnosolution.com/index.php?lang=es" rel="nofollow">Retenció de Dades</a> que amenaça la privadesa en la xarxa i la llibertat d'expressió. Per si fos poc la directiva europea del copyright s'ha començat a implantar en tots els països membres, amb l'aprovació de la <a href="http://barrapunto.com/article.pl?sid=06/03/02/2221234" class="external text" title="http://barrapunto.com/article.pl?sid=06/03/02/2221234" rel="nofollow">nova LPI (Llei de Propietat Intel·lectual)</a>. Per si fos poc la implantació de la tecnología <a href="http://defectivebydesign.org/es/join/fsf" class="external text" title="http://defectivebydesign.org/es/join/fsf" rel="nofollow">DRM</a> ja és una realitat (el fluix d'informació directament controlat per les grans corporacions i els lobbies del copyright).<br>

Herramientas personales
wiki-navigation
project-navigation