2008/difusion/notaBlogs/Ca

De Hackmeeting

Revisión a fecha de 12:21 23 sep 2008; Caraconan (Discutir | contribuciones)
(dif) ← Revisión anterior | Ver revisión actual (dif) | Revisión siguiente → (dif)
Català Castellano Euskara English Esperanto

Hackmeeting LaInvisible 2008 :: Allibera els teus somnis

vspace=10

Una nova edició del hackmeeting comença els dies 17, 18 y 19 d'octubre a La Invisible a Màlaga (Andalusia). Amb aquesta són vuit les edicions d'aquesta trobada autogestionado que parteix del principi bàsic de la llibertat de la cultura, i que ofereix un event carregat de noves experiències i gent amb inquietuts, informació d'interés i de primera ma, debats ètics profunds i filosòfic. i on s'analitzen les implicacions polítiques de les tecnologies i el hacking en general amb un completo programa de actividades y talleres.

És el moment d'alliberar els teus somnis

Manifiesto 2008

"La societat de la informació avança en acceleració. A cada segon més dades omplen Internet i altres medis telemàtics. Les nostres vides s'apropen a la ciber-realitat i la seva velocitat augmenta a un ritme vertiginós mentre nova informació alimenta continuament el més gran llegat humà creat fins ara. Es modifica, regenera i canvia, constatant el valor de la pròpia Xarxa.

Creixen les comunicacions, les comunitats i els seus ideals. S'expandeixen les creacions mentre sonen timbals de guerra, alguns de llunyans, altres que criden, i d'altres més que es palpen cada cop més a prop dels carrers. La Xarxa s'agita.... i obeeix. [...]

Per això la responsabilitat dels hacktivistes no és tan sols la de hackejar sistemes, infraestructures de dades, o crear codi que fomenti a la seva vegada llicències lliures: la responsabilitat passa per hackejar les nostres ments. Per modificar aspectes complexes, forjats en moltes ocasions per influències televisives o virals, i superar les barreres de la conciència humana per a relatar els possibles futurs que a tots se'ns obren amb l'era digital.

Crear un espai físic i virtual on ser crítics amb la realitat, on no hi hagi lloc per al conformisme i la deixadesa, on cadascú sigui ell mateix, i senti el que diu, i que pugui sentir tot el que diuen els demés, sota un marc conjunt de respecte, admiració, i per sobre de tot, entusiasme.[...]

La llei de la UE que tracta de restringir les comunicacions P2P al 2010 als països membres, el DNI electrònic, RFID, legislació LSSI/PLCD/LSI/LOPD, xip subcutani i la biometria de control de masses, cànon que anul.la la pressumpció d'inocència, càmares de tràfic i en ciutats que control.len els moviments aliens, tràfec de dades corporatiu i guvernamental, que molts altres abans han pagat amb la seva sang per a que poguem gaudir-les ara, i que un hacktivista sempre valora.

S'ha acabat El Gran Germà. és temps de compartir lliurement, de crear, de sentir, de buscar sentir-se i fer sentint, de realitzar-se, de cumplir amb el desig innat de molts per ajudar i ser ajudats, per aprendre, per dir, somriure, teclejar, codificar, tocar, hackejar, explicar, i un llarg nombre de motivacions que un hackmeeting conté al seu interior.

És moment d'actuar i ser conscient. De viure l'experiència del hacktivisme en estat pur."

17, 18, 19 d'octubre a La Invisible, Málaga

"We hack our digital freedom" :)


Extracte del Manifiesto 2008


Més exemples per a bloggers:

Per a veure el codi font dels articles, basta amb polsar al menú “Ver...” del navegador d'internet, i allà polsar dos cops a “Código fuente”. Això es pot fer en qualsevol pàgina... si bé s'aconsella com a norma general donar crèdit als autors.

Herramientas personales
wiki-navigation
project-navigation