2009/Portada/ca

De Hackmeeting

(Diferencias entre revisiones)

Revisión de 00:10 5 oct 2009


¡Entra a Blog del Hackmeeting!

portugués

esperanto

euskera

english

català

Imagen:Madhack_nombre.png2009/Call4NodesPatio Maravillas

El HM2009 està en fase de coordinació. Aquest any es realitzarà a Madrid, del 9 al 12 d' Octubre al CSOA Patio Maravillas, C/Acuerdo 8. Participa i ajuda a organitzar la trobada


Informació

El hackmeeting és una trobada lliure i autogestionada que gira al voltant de les noves tecnologies, les seves implicacions socials, la lliure circulació de coneixements i tècniques, la privacitat, la creació col·lectiva, el conflicte telemàtic... Està orientat a tot tipus de persones amb ment oberta i curiosa amb ganes de compartir les seves experiències i viure-ho participant a la coordinació com una més. Algunes xerrades i tallers exigeixen coneixements informàtics avançats, altres no; i altres ni informàtics.

Per coneixer milloar aquest event pots llegir el Manifiest i les preguntes freqüents, veure aquest video del Hackinvisible 2008 o consultar les webs d'anteriors edicions 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003 2002, 2001, 2000).

Asistència

(com arribar, dormir, menjar)

Per assistir al Hackmeeting és convenient que t'apuntis a la llista d'assistents Hi haurà lloc acondicionat per a dormir unes 150 personas en el mateix recinte al qual es realitza el Hackmeeting. Només et fa falta portar un sac i una estirilla.

Nodes

Un node és la unitat fonamental de composició del Hackmeeting: xerrades, reunions, propostes, accions, taules rodones o el que tu vulguis... Encara pots proposar un node! Call4Nodes, crida a la participació Nodes (xerrades) (col·labora proposant un node)

A més:

Organizació

El Hackmeeting no fa distinció entre assistentes i organitzadores, per això t'animem a participar activament en l'organització, entra a l'apartat de coordinació i apuntat a la llista de correu que constitueix l'assemblea oberta telemàtica de la trobada, i pregunta, pregunta, pregunta... També ens reunim per IRC al canal #hackmeeting al servidor irc.freenode.net.

Una bona manera per ferte una idea de com s'organitza un Hackmeeting és llegint el Manual.

Herramientas personales
wiki-navigation
project-navigation