Manual/Llista de correu

De Hackmeeting

Revisión a fecha de 13:31 4 nov 2008; Marc ro (Discutir | contribuciones)
(dif) ← Revisión anterior | Ver revisión actual (dif) | Revisión siguiente → (dif)

Consells generals

Com activar-se

 1. Esborra els teus correus rebuts i enviats una volta els tingues llegits, asumits i resolts. -creat una carpeta per a guardar els ellaços-misatges d'interés. o registra't un blogmail.cc
  1. Aquesta es una manera de viatjar lleuger/a cap endavant. El tindre la bústia (molt) plena no es el més saludable per al teu servidor de correu. Apart pot significar una càrrega subconscient per a tu o el principi del malanomenat "Síndrome de Diogenes".
 2. Conectat a la xarxa durant amb temps limit.
  1. Mitja hora, una hora fes el que tingues fer i ves a pegar una volta, torna a conectarte un hora, etc... No es bó quedar-se surfejant perqué aborriment o perqué si i prou. Quan fora de la xarxa pensant en la xarxa sorgixen noves idees.
   1. Usar nomes els cybers ajuda a aquesta dinàmica.
 3. Presupostat uns diners/hores per a conexió-militancia.
 4. Ves fent,
  1. Plantejat temporades per a compromisos
   1. Pensar en mesos es interesant, en estacions tambe... Durant aquest mes he de donar-li canya a...
  2. Pensa que masilles per exemple. La masilla es el tapaforats que va abans de pintar, el qual deixa la superficie més llisa però encara imperfecta perqué s'ha de lijar.
  3. Fes la feina de millora que cregues i mostrala en projectes existents
   1. Nomes avisa que ho vas a fer si es molta o penses que algú pot estar fent el mateix ja.
  4. Pasa d'esperar a que els demes facin feina per a motivar-te tu.
   1. Sigues lliure i tin iniciativa pròpia i voràs que be que et senta.
 5. Envia correus sugeridors
  1. Provocaràs altres esdeveniments relacionats
   1. Una cosa molt agradable al participar es que quan s'envien correus-es colabora es sol motivar a d'altres a dir la seva, encara que no estiga directament relacionada amb la teva.
  2. Donar opinions es la manera més facil y pràctica de colaborar en els teus amics o en els teus projectes

Si tries un titol com Sugerencies per a (o Opnions o Comentaris o sobre o feedback for) t'ajudara a superar la por del que diran/s'enfadaran, ningu s'ha d'enfadar, tots volem molts comentaris o deuriem. Les discusions grupals son de naturalea política, interesat sobretot per aixo, qui les fa personalistes cansa, encara que parega que a curt termini es molt divertit. En cas de problemes tranquil/a, els administradors ho veuen tot! i t'ajudaran.

   1. Egocentrisme_Autisme_Antisocialitat, en major o menor mesura, ho patim tots els internautes i la cultura de pensament confrontatiu tots els civilitzats, tenim que anar superant-ho.
-El que escriga es quedara gravat en google.
Practicament totes les teues comunicacions estan vigilades. Enxufes el movil y ja es sap on estas, pero amb el mail hi han eines per a ficar-ho ben dificil als vigilants.. hi ha la navegacio anonima amb TOR, encriptacio GPG, i servidors de correu hi han molts per a triar.

Contexte

Aquest pedaç pot servir per entendre alguns condicionants qué ens impedixen activar-nos per a motivar-nos a canviar per a bé el entorn on vivim.

 • Pensament únic no es globalització... s'han acabat les ideologies? com s'han d'acabar, es només un truc de la enginyeria del consens.
ej:Catastrofe natural en India y espectacular accidente de coche.. sisi, ooostrees.sisi. següent noticia: nuevas leyes aprobadas en el congreso, ..sisi.. si, pobre gent(la del accident).
Radio i sobretot la gran Televisió... com han canviat la vida i valors dels nostres avis.
fi de la estigmergia?


 • Felipe Gonzalez(PSOE) = Causant de la desmobilización o excesiva influentització de valors insolidaris en la gent o 50-50 o 30-70 o...
Estado del bienestar, us enrecordeu que no paraba de dir-ho en Felipe? o el España va bien d'Aznar. Aldous(Autor de brave new world) li deia a això soma, una droga administrada amb pastilles per a ser neutralment feliç.


 • Lurkisme excesiu. Massa mimetisme de lo indesitjat, autisme-excesiva susceptibilitat, egocentrisme-endiosamenta y altres patologies en perill de desenvoluparse per la cultura capitalista quant asociada a l ús d'Internet.
Herramientas personales
wiki-navigation
project-navigation