madhack 2002 CSOA Labo3  
manifest madhack02 call for papers faqs
material activitats espais paral.lelament
com arrivar enlaços noticies mass media publicitat del hackmeeting
madhack 2002   en construcción permanente
   

hackmeeting madhack02 al CSOA labo03

   
 
 
manifest

Les vostres cada cop més obsoletes industries de l'informació es perpetuarien a si mateixes proposant lleis, a Amèrica i a qualsevol part, que reclamin la seva possesió de la paraula per tot el món.

Aquestes lleis declararien que les idees són un altre producte industrial, menys noble que el ferro rovellat. En el nostre món, sia el que sia el que la ment humana pot crear pot ser reproduit i distribuit infinitament sense cap cost. El trasvàs global de pensament ja no cal que sigui realitzat per les vostres fàbriques.

John Perry Barlow, declaració d'independència del ciberespai.

Ampliar l'ofensiva significa radicalitzar la insubordinació a qualsevol jerarquía exercir la nostra creativitat destructiva contra la societat de l'espectacle sabotejar les mercaderies que sabotejen les nostres vides reunir-se en assemblees escollint del·legats sempre revocables per la base connectar tots els llocs de la lluita no descuidar cap dels mitjans tècnics útils per a la comunicació alliberada donar un valor d'us directe a tot alló que te un valor de canvi organitzar l'Autodefensa dels territoris conquerits...

Nanni Balestrini, Els invisibles.

Miras al món a través del monitor i el mous amb un teclat, escogeixes el teu mitjà de connexió favorit o el que et deixin, només per tenir-lo ja ets afortunat... Passes nits en vetlla devant de les tevas màquines, donant-li voltes, intentant entendre què és es qué está passant. "encara no ho has escoltat?, el comenta la gent del barri...".

Desenvolupas, mantens, comuniques, aprens, ensenyes... vens d'aquí o d'allà, ni jutges ni sentències. Pots treballar o no per diners, pero encara segueixes donant-li voltes, però això què és...?, "ahir vaig llegir alguna cosa d'això, crec que están un xic bojos", "Doncs el meu cosí diu que a EEUU ja els estàn condemnant a cadena perpètua, per alguna cosa serà...".

Comences d'una o una altra manera a realitzar un treball social de base. ja sia en el teu entorn mes proper, mitjans o companys; ofereixes el teu codi a la humanitat, provant d'aquesta manera a constrir el camí. Renegues o consideres injust l'actual sistema de control de l'informació i el coneixement, no pe anar contra-corrent, sinó des d'el convenciment de que altres sistemes són possibles, des de la visible e injusta realitat dels mitjans de control del coneixement a través de les patents, cap altres camins oberts oberts per noves xarxes. "I com és que deixen de reunir-se?, però no eren terroristes? aquí també han jutjat a uns quants també".

Masa ràpid, vas veient que la balança es desequilibra cada dia de forma més descarada i facilitat... total, està tot justificat. Uns surten al carrer, pintats o disfressat, altres canten, altres reuneixen multituts, altres ballen pacificament entre la seva misèria i uns altres li treuen a cops. Els nostres drets?, desapareixent..., el nostre anonimat?, quasi extinguit..., la nostra independència?, sota mínims..., les nostres fronteres?, bé, gràcies... i qué faràn aquests bojos durant tres dies?, he escoltat que estàn organitzats a nivell mundial, quasi dona por pensar-ho...", "doncs jo vaig llegir l'altre dia a l'acp que només van a parlar, deien que era bona gent, que només volia ajudar, contruir altres camins més lliures i garantir els drets de tots/es, pero noi, no ho se, es diuen tantes coses..."

3, 4 i 5 d'Octubre, Centre Social Ocupat Autogestionat "El Laboratorio3", carrer Amparo 103 (Concello do Lavapies)

iokese, exercici de sinceritat.

    copyleft logoAdvanced Hacking | 2002