"ACS"

Autor: zitzania

E-mail: zitzania@sindominio.net

Título artículo: Contra-Infos núm.120

Mensaje/Artículo:

========================================================
Núm 120 Setmana del 18 al 24 d’octubre del 2.000
========================================================

-ANTIFEIXISME-

1. L'ANTIFEIXISME PREN LA INICIATIVA
2. ACCIONS CONTRA UNA COMISSARIA, UNA SEU DE "LA CAIXA" I UN LOCAL DELS "LEGIONARIOS"
3. CONCENTRACIO ANTIFEIXISTA A VIC

-OPINIO-

4. PROPOSTA DE BOICOT CONTRA LA INFAMIA I EL CINISME

-SOLIDARITAT ENTRE POBLES-

5. PROVOCACIO POLICIAL CONSTANT EN UNA MANIFESTACIO PRO-PALESTINA
6. SOLIDARITAT AMB PALESTINA A BARCELONA
7. VUIT JOVES SAHARAUIS EMPRESONATS I QUATRE DESAPAREGUTS

-REPRESSIO-

8. ¿NOVA POLICIA AL METRO?

-ALLIBERAMENT SEXUAL-

9. HUMOR HOMOFOBIC

-OKUPACIO-

10. ASSETJAMENT POLICIAL A LA CASA OKUPADA DE RIBES
11. CONDEMNA PER USURPACIO A CAN BLANCO

-ANTICAPITALISME-

12. ACCIO EN MEMORIA DE L'OCTUBRE DEL 34

-PRESONS-

13. CONTINUA LA REPRESSIÓ A LES PRESONS CATALANES
14. ELS PRESOS DE "LA TABLADA" EN VAGA DE FAM

-ECOLOGIA-

15. FELIP PUIG OCULTA UN ESTUDI SOBRE ELS PARCS EOLICS
16. UN BISBE DENUNCIA EL SAQUEIG IL·LEGAL DE FUSTA DE LA SELVA AMAZÒNICA
17. 700 GUINEUS SON ENTINTADES
18. CINC PERSONES DETINGUDES A DINAMARCA
----------------------------------------------
----------------------------------------------
-ANTIFEIXISME-
1. L'ANTIFEIXISME PREN LA INICIATIVA
Milers de persones es mobilitzen durant tres dies contra el feixisme i el racisme.
Sants/Barcelona.- La campanya portada a terme per la
Plataforma Cívica per un 12-O en Llibertat va arribar al seu clímax els dies 11 i 12 d'0ctubre, quan es van celebrar tots els actes previstos. El dia 10, però, ja havien començat les protestes amb una concentració de dues-centes persones contra l'autorització del míting ultra; el mateix dia també es va saber que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya havia denegat el recurs de la plataforma contra el permís otorgat a la Falange i la prohibició de celebrar l'acampada antifeixista a la plaça dels Països Catalans, aquesta decisió va tancar les vies legalistes i va donar com a única resposta sortir al carrer.

L'acampada és un èxit tot i la pluja
Durant tota la tarda i nit del dia 11 es van celebrar els actes previstos a la plaça Joan Peiró, ja que la Plataforma Cívica va optar, en una polèmica decisió, respectar els permisos de la Delegació de Govern per tal d'evitar la repressió policial i garantir les activitats. Aquestes van començar amb una cercavila de plaça de Sants fins a Joan Peiró, lloc on es va celebrar una xerrada, un passi de video, un correfoc amb la participació d'una dotzena de colles, i un concert amb els grups Ràbia Positiva, Pomada i Inadaptats. El mal temps, però, va obligar a suspendre les activitats programades per més endavant com una altra xerrada o l'esmorzar. Unes dues mil persones van assistir als actes i es van plantar una trentena de tendes, però va ser poca la gent que va aguantar fins el final, tan sols unes desenes (principalment les persones que tenien torns d'organització) van resistir el cansament i el mal temps i van empalmar l'acampada i els actes matinals.

Una massiva manifestació
i un criticat pregó
Amb una actuació castellera i el manifest llegit per l'actor Jordi Dauder es va donar inici a la manifestació que va creuar gran part de la ciutat fins arribar a la plaça Catalunya. La lectura del pregó per part de l'actor va ser polèmica en algun dels seus continguts, amb referències constants als demòcrates i a la "Democràcia", així com algun dels comentaris d'un membre de la Plataforma Cívica, sentint satisfacció perquè aquest any no eren els mateixos els antifeixistes concentrats (en referència a la manifestació de l'any passat). Les 6.000 persones van trigar una hora en arribar al final del recorregut, en un ambient tranquil, encara que tens per la por a les provocacions feixistes, que en diferents moments van produir petits incidents, quan manifestants van obligar a fugir a skins-nazis que volien reventar la protesta. Altres anècdotes a ressaltar foren l'oportunisme clàssic de polítics de torn, com per exemple els càrrecs d'ERC, que a pesar de no haver treballat gens en la lluita antifeixista, i en col·laborar amb la persecució dels i les detingudes el 12-O de l'any passat, van donar cops de colze i el que va caldre per col·locar-se a primera fila; també va tenir una actuació lamentable el grupúscul Esquerra Revolucionària, que va mantenir la seva línia habitual d'utilitzar les mobilitzacions populars per fer-se propaganda. D'altra banda, un grup de persones van arrencar la bandera espanyola de l'hotel Sol al carrer Pelai. L'acte es va clausurar amb els parlaments de membres de les comunitats magrebina i palestina a Catalunya. Finalment alguns joves van llençar objectes a furgonetes de policia que protegien un feixista a la Ronda Sant Pere, però l'enfrontament no va anar més enllà.
La Burxa + Contra-Infos 13/10/00

2. ACCIONS CONTRA UNA COMISSARIA, UNA SEU DE "LA CAIXA" I UN LOCAL DELS "LEGIONARIOS"
Barcelona/l'Hospitalet.- Durant aquesta setmana es van produir diferents accions de sabotatge a entitats de l'Àrea Metropolitana. El dijous per la nit la seu social "Hermandad de los Caballeros Legionarios", situada al recinte de la caserna militar de Torras i Bages de Barcelona va ser atacada amb còctels molotov. D'altra banda, la comisaria de la policia nacional de l'Hospitalet de Llobregat també va ser sabotejada amb còctels durant la nit del passat dia 15 d'octubre. Segons la policia hi van llançar 8 artefactes incendiaris a la façana. També un caixer de "La Caixa" a l'Hospitalet, situat al carrer Bobilas, va ser sabotejat per denunciar el posicionament d'aquesta entitat bancària respecte els detinguts del 12 d'octubre de l'any passat, segons un comunicat anònim que arribat a Zitzània.
Contra-Infos 17/10/00

3. CONCENTRACIO ANTIFEIXISTA A VIC
Vic/Osona.- El dia 11 d'octubre a la tarda una seixantena de persones es van concentrar a la plaça Porxada de Vic. Aquesta acció queda enmarcada en les protestes contra el feixisme i la Hispanitat que cada 12 d'octubre s'organitzen a diferents indrets.
Contra-Infos 12/10/00
-------------------------------------------------
-OPINIO-
4. PROPOSTA DE BOICOT CONTRA LA INFAMIA I EL CINISME

Barcelona.- Infamar a algú, és deshonrar-lo, desacreditar-lo, en definitiva riure-se'n mitjançant la mentida. Cinisme, vol dir desvergonya, insolència en l'acte de mentir, o la defensa i pràctica d'un acte reprotxable. Doncs bé, en principi, i tan sols per començar, això bàsicament, és el que es vol fer la setmana que ve entre els dies 23 i 27 d'octubre al MACBA (Museu d'Art Contemporani de Barcelona). Aquest fastuós edifici, simbol per excel·lència de l'especulació, la degradació, de l'elitisme cultural i social, de fronteritzar un barri amb la seva aplastant aparició, creant i potenciant clares divisions de classes: la Ciutat Vella de disseny i bohèmia versus la ciutat vella de la degradació i la marginalitat.
Tot això i molt més vol dir el MACBA, darrera de la seva aclaparadora imatge modernista de ciment geomètric quadriculat. Aquests cabrons (ens venen al cap milers d'adjectius i aquest és el més suau), encara tenen la barra de fer una setmaneta de Tallers "por y para" els moviments socials. El títol del taller: "De l'acció directa com una de les belles arts". Potser el contingut del taller sigui interessant, però el continent (o sigui el MACBA) és insultant, barroer i grotesc, com poden tenir la cara dura de fer xerrades sobre especulació, marginació, immigració... quan són ells directament responsables de moltes d'aquestes agressions qüotidianes a la nostra ciutat (el propietari del MACBA és Manel Royes, alcalde de Terrassa i conegut repressor de cases okupades). Com poden posar-se a xerrar tan alegrement d'acció directa quan son els mateixos que durant tot l'any estan criminalitzant a qui fa servir aquesta opció per a fer-se sentir. Mai voldran reconèixer que és l'acció directa. Ni és un "crim", ni és "art", simplement és que hi ha molta gent que estem fins a dalt de porcs com ells. I a sobre ara volen treure profit d'una cosa de la que no en tenen ni idea, i precisament com que no saben res d'acció directa i de resistència, han demanat a gent que els hi monti el taller, oferint-los de tot (diners, subvencions, ordinadors, auspiciament de projectes...) per tal de que això surti endavant.
La pena és que la gent que s'ha ofert a col·laborar és gent maca, que s'ho creu, i que dona molt per a fer que les coses canviïn. Per això, repetim, no és qüestió de continguts, sinó de continent, mai de la vida podran congeniar conceptes com antagonisme, disidència, resistència... amb capital, especulació, personalismes, marginació... Per això convidem a la gent que volia participar d'aquesta infamia que no hi col·labori, que això mateix ho podem autoorganitzar nosaltres, que no els necessitem, els seus diners i els seus ordinadors estan molt tacats de sang. Per cert, per a qui pensi que se li pot donar la volta, els potencials consumidors d'aquests tallers son gent que o be estan disposades a pagar 12.000 pts. d'entrada o que pertanyen a una reduïda èlit de gent que sap que només hi ha 120 places i que parlant amb els organitzadors pots entrar gratis. Ja hi ha 90 cobertes pels "íntims" de l'organització.
Contra-Infos 17/10/00
-------------------------------------------
-SOLIDARITAT ENTRE POBLES-
5. PROVOCACIO POLICIAL CONSTANT EN UNA MANIFESTACIO PRO-PALESTINA
Madrid.- La policia va voler ser la protagonista de la manifestació pro-palestina que es va realitzar el diumenge 15 d'octubre a Madrid. I ho va aconseguir. Unes 3500 persones havien acudit a la manifestació en defensa del poble palestí davant la brutal agressió de l'estat israelí. Doncs tot i la gran quantitat de gent, la policia es va dedicar a empényer constantment a la gent cap a la vorera, ja que Delegació del Govern de Madrid només havia autoritzat un carril del carrer per on passava la manifestació. Evidentment, a la gent no li va resultar molt agradable la situació, i la tensió va esclatar quan la policia va arrossegar cap a l'interior de l'ambaixada isrealí a un manifestant acusant-lo de llançar una pedra contra l'edifici. La cosa va anar pujant de to, però finalment, la policia va deixar anar al manifestant sense càrrecs. A més, durant tota la manifestació es va fer palesa una actitud hostil de la policia, amb alguns agents passejant-se emmig de la gent demanant la documentació als ciutadans estrangers, buscant 'sense papers'.

Denúncia contra la policia
La cosa no va acabar aquí, i un altre incident va destacar de la jornada: quan la majoria de la gent marxava en cotxe cap a casa seva, un cop finalitzada la manifestació, un grup de gent va ser parada per dues furgonetes, que van obligar violentament als ocupants del cotxe a abandonar-lo, colpejant no només a les persones, sinó també el cotxe, trecant-li un far. Aquest grup de persones van ser empès contra la paret a punta de pistola, i els agents van començar a colpejar amb força un dels retinguts, fins que diversos reporters que estaven per allà van apropar-se a la zona. Immediatament, els policies van pujar a les furgonetes i van marxar mig a correcuita, sense presentar tampoc càrrecs contra els retinguts. L'Associació d'Emigrants Marroquís a Espanya, L'Associació cultural Ibn Taymyyah i Paz Ahora van presentar una denuncia per maltractaments, insulta i amenaces a punta de pistola contra les dues furgonetes en qüestió.
Zitzània + AEME 16/10/00

6. SOLIDARITAT AMB PALESTINA A BARCELONA
Barcelona.- Enacara que potser sigui una mica tard, comença a organitzar-se a casa nostra la solidaritat amb el poble palestí; el dimarts 10 d'octubre es va convocar una concentració a la plaça Sant Jaume de Barcelona, i pel proper diumenge 22 se n'ha preparat una altra a les 12 hores a la plaça Universitat. A pesar que la proposta neix de la comunitat palestina a Catalunya i que té una clara línia anti imperialista, el grup neo-nazi MPC (lligat als actes terroristes de Milicia Catalana als anys 80) està intentant utilitzar la mobilització per fer campanya antisemita i fer-se propaganda, amagat sota l'inofensiu nom d'Associació Cultural Amics del Timbaler del Bruc. Contra-Infos 11/10/00

7. VUIT JOVES SAHARAUIS EMPRESONATS I QUATRE DESAPAREGUTS
Guelta Zemur/Sàhara.- El matí del 5 d'octubre, un grup de 12 joves van sortir d'excursió prop de la localitat de Guelta Zemur, en els territoris ocupats. El grup va ser atacat per l'exèrcit marroquí, aconseguint apresar 8 dels joves mentre la resta intentava fugir de les bales disparades pels militars. Aquests 8 joves van ser portats a la comandància de les forces reals de la localitat de Guelta sent sotmesos reiteradament a tortures fins a dur-los el dia següent a la gendarmeria real on foren tractats de igual forma. Més tard van ser conduits a presó, on són empresonats sota l'acusació de "formar banda" i "temptativa d'immigració il·legal". Mentre els 4 joves restants segueixen desapareguts. Contra-Infos 17/10/00
-----------------------------------
-REPRESSIO-
8. ¿NOVA POLICIA AL METRO?
Barcelona.- "El metro,... cares llargues, transbords plens de gents despersonalitzades, presses, misèria latent, cronòmetres, i un meravellós fil musical que taladra... policies, segurates amb gossos... Tota una fira, fidel reflex de la nostra societat. Per si fos poc, ara he d'afegir alguna cosa més a la llista... Va passar el dilluns 16 a les 14h., em disposava a agafar el metro a Urgell, quan 3 revisors (2 homes i una espècie de dona), em van tallar els passos demanant-me el bitllet. Els vaig respondre que no en portava, que una amiga m'havia convidat amb la seva targeta i anavem en direccions contraries... A partir d'aquí tot es va anar calentant, tenien ganes, "que cómo se iban a creer eso", "que ya les podía enseñar la documentación y pagar la multa". Volien fins i tot registrar-me la bossa i m'amenaçaven amb trucar a la policia. Farta de discutir i d'aguantar els vaig dir que no tenien cap dret a retenir-me i que me n'anava. Davant d'això, l'espècie de dona em va tirar contra una cantonada i em va començar a donar cops de puny i puntades de peu i a cridar-me: "¿A donde crees que vas guarra!?" La meva adrenalina estava pels núbols i mentre em defensava de l'atac, vaig començar a cridar allò que estava passant a un metro carregadet que acabava d'arribar. La massa humana va seguir el seu camí com si no veiessin res... és més fàcil així. A tot va aparèixer la meva amiga que havia escoltat els meus crits des de l'altra andana i la pel.lícula va continuar... policia, identificacions, preguntes... i un ja podeu anar-vos-en "!Ya podeis iros!" Així sense més... Després la ràbia, la impotència, l'odi, papeleos, advocada ¿judici?...¡Vaya farsa!"
Persona agredida +
Contra-Infos 17/10/00
--------------------------------------------
-ALLIBERAMENT SEXUAL-
9. HUMOR HOMOFOBIC
Aquesta carta que transcrivim va ser enviada a la secció de "Cartes al director" d'El Periódico, sense que pel moment s'hagin dignat publicar-la ni rectificar la vinyeta:
"En El Periódico del dia 12 d'octubre (contraportada), el sr. Ferreres comet unes vinyetes suposadament humorístiques en les quals, per tal de simbolitzar la submissió de Catalunya cap a Espanya, dibuixa el sr. Pujol gaudint d'una sodomització per part del sr. Aznar. A aquest efecte volem expressar el nostre profund malestar en comprovar que, un cop més, veiem com un mitjà de comunicació tan arrelat al nostre país, enlloc de fomentar el respecte als drets humans, no dubta a publicar un acudit altament discriminatiu envers una pràctica sexual lícita i plaenta per qui la sabem fruir, el coit anal, allò que popularment es coneix per "prendre o donar pel cul", que hom atribueix erròriament i exclusiva al col·lectiu gai. Hem d'acabar una vegada per totes amb aquesta mena d'estigmatitzacions homofòbiques."
FAGC 13/10/00
-OKUPACIO-
10. ASSETJAMENT POLICIAL A LA CASA OKUPADA DE RIBES
Ribes/Garraf.- Des de l'okupació d'una vivenda la setmana passada, la Guàrdia Civil està seguint molt d'aprop a la gent que hi viu, i ja s'han donat vàries identificacions i amenaces, sent els casos més greus un intent de desallotjament il·legal (o sigui sense ordre de cap tipus) que tan sols va ser evitat per la sang freda dels i les okupants i la solidaritat del veïnat, i després un jove va ser retingut durant més d'una hora i obligat a quedar-se de genolls i de cara la paret mentre regiraven el seu cotxe i li feien preguntes. També un grup de "peladets" van acostar-se a la casa i li van trencar dos vidres, però sent un poble es va treure importància a aquest tipus d'agressió, ja que es coneix tothom.
Contra-Infos 16/10/00

11. CONDEMNA PER USURPACIO A CAN BLANCO
Sants/Barcelona.- Les cinc persones jutjades el passat 4 de setembre per haver okupat la casa de Can Blanco al barri de Sants han estat condemnades a quatre mesos de presó o pagar una multa de 120.000 pts. cada una, per la jutgessa del núm. 7 del Penal de Barcelona. Aquesta decisió representa una volta més en la torna repressiva cap a les okupacions, i tot i que no es probables que aquesta gent hagi d'ingressar a presó, queden amb antecedents, que podrien ser computats més endavant. La Burxa 14/10/00
------------------------------------------------
-ANTICAPITALISME-
12. ACCIO EN MEMORIA DE L'OCTUBRE DEL 34
Atac a una sucursal bancària de Cajastur a Xixón.
Xixón/Asturies.-"A la matinada del divendres 4 d'octubre va ser atacada amb cóctels molotov una sucursal bancària de Cajastur situada a la plaça ciutat de L' habana al barri de Natahoyo. L'atac va produir un incendi que va cremar entre altres coses un caixer automàtic que es trobava a l'interior. L'atac coincideix amb l'inici de la revolucion a Asturies i el reivindiquem en memòria de tots/es els7les revolucionaris/es que van donar la seva lluita en la lluita en armes contra el capital. Malgrat tots els intents recuperadors de desviació del verdader sentit de la revolució d'Asturies el seu esperit segueix viu. Camarades no ens hem rendit! La lluita continua!" Asturiax 9/10/00
--------------------------------
-PRESONS-
13. CONTINUA LA REPRESSIÓ A LES PRESONS CATALANES

Can Brians/Baix Llobregat.- Durant els passats dies, unes 20 persones preses a Can Brians han presentat varies denuncies, acompanyades d'un comunicat que s'ha fet arribar a la premsa (i que no han publicat), on es feien públics i es denunciaven deferents casos de tortures i maltractaments per part dels carcellers de Can Brians. Entre els fets que es denuncien destaquen: la introducció del cap varies vegades en un cubell ple de líquid amb les mans esposades a l'esquena; mantenir a aquesta persona durant diversos dies esposada de mans i peus al somier del llit; que mentre es trobava esposat, durant la nit, diferents funcionaris li il.luminaven els ulls amb llanternes i després el colpejaven; que durant els diferents dies que aquesta persona ha estat ingresada al Departament Especial (aïllament) ha sofert permanentment amenaces dels funcionaris cap a la seva persona. Aquesta denúncia l'han presentat 20 persones i no se sap com avançarà en el terreny judicial. A la Direcció General de Serveis Penitenciaris per la seva part no li han agradat gens les noícies però tampoc fan res per posar-hi remei.
Coordinadora contra
la marginació de Cornellà
+ Contra-Infos 16/10/00

14. ELS PRESOS DE "LA TABLADA" EN VAGA DE FAM

Buenos Aires/Argentina.- Des del 5 de setembre passat presos de la Tablada, a Argentina, resten en vaga de fam sumant ja així més d'un mes. Han iniciat, per segona vegada una vaga, per denunciar i exigir que es reemprengui el tractament d'una llei que posaria fi a once anys d'injusticia. La primera vaga durà fins al cap de 46 dies, moment en que el govern argentí es va comprometre al tractament legislatiu dels casos. Es davant la promesa incumplerta del govern que els presos van reempendre la vaga i degut al poc temps entre les dues vagues que el deteriorament d'aquests es va agreujant per moments. És per això que s'ha iniciat una campanya urgent de solidaritat, on es planteja enviar cartes a les embaixades argentines (es pot aconseguir còpia d'escrit solidari a presos@tablada.org), així com participar en una acampada de dejuni que s'iniciarà el proper divendres 13 d'octubre, a les 19 h. i s'allargarà fins la nit del diumenge següent.
Contra-Infos + Casa de los
Pueblos de América 10/10/00
--------------------------------------
-ECOLOGIA-
15. FELIP PUIG OCULTA UN ESTUDI SOBRE ELS PARCS EOLICS
Tarragona.- El passat mes d'abril 14 tècnics del departament de medi ambient a petició del propi conseller, Felip Puig, van elaborar un exhaustiu estudi de com implantar l'energia eòlica a Catalunya, sense necessitat de malmetre espais catalogats en el Pla d'Espais d'Interés Natural (PEIN), o sigui amb valors naturals, culturals o històrics. Aquest estudi ja realitzat ha estat amagat pel conseller i segueix ocult a l'opinió pública, diputats i parlamentaris. Aquest estudi, desaconsella l'instal·lació de parcs eòlics a les zones protegides incloses en el PEIN i per tant recomana l'exclusió d'aquests paratges en qualsevol projecte, tenint doncs aquest estudi una forta semblança amb els presentats per organitzacions que s'oposen a aquests parcs en zones protegides. El conseller va informar als diputats del pla general però en tot moment va silenciar l'existència d'aquest estudi que es planteja com a contrari als projectes defensats per el departament. D'altra banda la creixent aparició de noticies surgides entorn a projectes d'implantació de parcs eòlics en zones protegides de forces indrets, ha fet creixer la protesta entre la població, fet que ha provocat que entre les organitzacions, coordinadores i plataformes s'estigui ja preparant la 1ª Trobada Estatal per a la Defensa del Paisatge enfront la Implantació de la Energia Eòlica.
Contra-Infos
17/10/00

16. UN BISBE DENUNCIA EL SAQUEIG IL·LEGAL DE FUSTA DE LA SELVA AMAZÒNICA
Guajarà Mirim/Brasil.- Geraldo Verdier, bisbe de la ciutat de Guajarà Mirim, a la regió amazònica del Brasil, ha publicat una nota el passat dia 8 d'octubre, on lamenta algunes morts, causades recentment per accidents amb camions carregats de fusta. L'origen d'aquestes morts, denuncia, està en el saqueig de fusta d'àrees prohibides de la selva, al municipi de Nova Mamoré. Animats per la impunitat davant dels nombrosos accidents de trànsit ocasionats pels transportistes, ràpidament han aparegut camions i noves serradores, i surten de la zona més de 200 camions trailers carregats de fusta, cada mes. "El robatori està en auge" diu el bisbe, "per causa de l'omissió dels organismes d'inspecció". Afegint que si es realitza algun empresonament de fusta ilegal, es deixa anar el camió "per ordres superiors", i que moltes vegades les inspeccions acaben "amb un bon xurrasco a la finca de l'infractor". El bisbe acaba lamentant aquesta situació, recriminant a les autoritats de l'estat amazònic de Rondônia, que mentre aquests fets passen, ells estan intentant aparèixer davant del Brasil i del món "amb el rostre de qui protegeix i salva l'home i la naturalesa amazònica".
Contra-Infos 16/10/00

17. 700 GUINEUS SON ENTINTADES
Alajarvi/Finlàndia.- En el cor de la zona finlandesa més important de l'industria pelletera, van ser entintades amb tint inofensiu de gena unes 700 guineus el passat dissabte 6 d'octubre. La policia està buscant desesperadament qualsevol pista entre els i les habitants de la zona. Aquesta acció va causar importants danys econòmics pel tintat dels animals però també pel robatori de les targetes identificatives dels animals destinats a la reproducció així com per l'obertura d'algunes cel.les. Aquest és el cinqué atac a una granja pelletera a Finlàndia en el que portem d'any.
ALF + Contra-Infos 17/10/00

18. CINC PERSONES DETINGUDES A DINAMARCA
Jutland/Dinamarca.- Durant 13 dies cinc persones han estat incomunicades després d'haber estat detingudes el passat 28 de setembre. S'acusa a totes cinc persones d'un mínim de 80 càrrecs, que pràcticament són la suma de totes les accions succeïdes a Dinamarca en dos anys i mig. En els càrrecs s'inclouen incendis, disturbis a l'estat del benestar, destrucció de propietat entre d'altres, el més sorprenent el de "crueltat contra els animals" que els ha estat imposat per la pressió de l'Associació danesa de grangers pelleters. Segons fonts policials els i les detingudes van ser seguides fins prop de una important granja pelletera i allí se les va detindre pel fet de sortir del cotxe quan agafaven el que ni diuen "equip d'assalt", o sigui llinternes, cascos auriculars i cobertes de calçat.
ALF + Contra-Infos 17/10/00

===================================================
EL CONTR@INFOS ÉS UN BUTLLETÍ-MURAL QUE ES TREU EN FORMAT PAPER (2 A-3
ENGANXATS), NOMÉS EN CATALÀ, I S’EXPOSA EN LLOCS PÚBLICS. SI EL VOLEU
REBRE I PENJAR-LO PER ALGUN LLOC QUE CONEGUEU, NOMÉS ENS HO HEU DE DIR I
ENVIAR-NOS ELS SEGELLS NECESSARIS, PER TAL QUE NO ENS SUPOSIN UNA
DESPESA MÉS DE LES MOLTES QUE TENIM.
===================================================
SI NO TE HAS ENTERADO DE NADA, SERA QUE NO TIENES NI IDEA DE CATALAN.
PUEDES HACER DOS COSAS: O LO APRENDES, O NOS PIDES QUE TE LO MANDEMOS EN
CASTELLANO. NUESTRA DIRECCION ES: zitzania@sindominio.net
==================================================
Per poder treure aquest butlletí ens cal la vostra col·laboració.
Feu-nos arribar la informació a:
tlf/fax: 93 442 62 53
mail: zitzania@sindominio.net (Contra-Infos)
usurpa@sindominio.net (Info-Usurpa)


[ Volver ]