COMUNICAT DE l'ESPAI OBERT

Si dintre de dos mesos, entre tots i totes no aportem 50 socis/es més, no podrem fer front a les despeses fixes per a continuar en el local.

Des de fa 9 anys, nosaltres fem tot lo possible per a consolidar el proyecte però, actualment, no arribem a més, perquè com tothom, tenim les nostres limitacions. És per això que fem una crida a la responsabilitat de totes les
persones que passeu per l'Espai Obert, per difondre i fer realitat la col.laboració econòmica entre i de les persones de l'entorn dels moviments socials.

El teu compromís personal o col.lectiu es la peça clau per tira endavant i consolidar l'Espai Obert. En las teves mans està la possibilitat de desencalla aquet vaixell que vol continuar navegant dins de la tampesta social, represiva i escloent que patim cada dia, i per continuar essent el que som i serem: antiautoritaris i autogestionaris.

Omple la butlleta d'inscripció (pitjant aquí) i fes-nos-la arribar a l'Espai Obert, c/Violant d'Hongria, 71 08028 BARCELONA o escriu-nos un e-mail amb les teves dades: espaiobert@moviments.net