Com arribar-hi

De Hackmeeting

Tabla de contenidos

Com arribar a Mataró i al CSOA La Fibra:

Amb avió:

A Mataró no hi ha aeroport.

Aeroport de Barcelona:

Pots anar fins a Barcelona amb tren (horaris. connexió amb tren) o en autobús fins a la Plaça Catalunya (connexió amb tren).


Horari dels autobusos (Terminal A, B, C)

Pl. Catalunya->Aeroport :: 5.30 h.- cada 15 m. - 23.15 h.

Aeroport->Pl. Catalunya :: 6.00 h.- cada 15 m. - 23.00 h.


Aeroport de Girona:

Hi ha molts vols barats fins a Girona per a gent que vol venir A Barcelona. Si arribes a l'aeroport de Girona, hi ha una hora amb cotxe o has d'agafar un autobús fins a l'estació d'autobusos del Nord a Barcelona (hi ha conexion amb el tren que va A Mataró) o un tren. (horaris de tren i autobusos). Tingues en compte que després has d'arribar A Mataró


Ofertes de vols

Vols des de:

- Sevilla:

Iberia: Estan ara mateix a 10-15€ trajecte amb un total de 48,8€.

Vueling: molt cara la volta.Amb tren:

Heu d'agafar la línia 1 de rodalia :: Molins de Rei----Mataró-Blanes-Maçanet o Aeroport-----Mataró-Blanes-Maçanet.

La parada és Mataró. De vegades és l'última, de vegades no. En Barcelona té les següents parades: Sant (l'estació de tren), Plaça Catalunya, Arc de Triomf i Clot Aragó. És gairebé com un metro, com a molt us heu d'esperar 10 o 15 minuts. Podeu consultar els horaris.

Teniu dos tipus de bitllets col·lectius. Si veniu de l'aeroport us surt més a compte comprar un bonotren de 10 viatges de 4 zones (surt a compte a l'usar solament 6 viatges). Si esteu a Barcelona ciutat us surt més a compte la T-10 de la ATM de 3 zones perquè després podeu agafar el Mataró Bus amb el mateix bitllet. Amb el Bonotren no podeu agafar el bus. Heu de comprar altre bitllet.

Nota: també hi ha trens amb destinació Calella que paren a Mataró.

Una vegada en l'estació de tren, agafeu la línia 3 (la parada aquesta davant de la sortida de l'estació, creuant el carrer a la dreta) i baixeu en la parada de l'Avinguda Perú. horaris
Amb autobús:

De Barcelona surten donis de la Ronda St. Pere (al costat de plaça Catalunya). pla Plaça Catalunya i Ronda de St. Pere amb els transports

Triga uns 40 minuts igual que el tren. Serveix la mateixa targeta T-10 de 3 zones per a arribar a Mataró. No la podeu comprar al bus, s'ha de comprar al metro. Hi ha un bus cada quart d'hora, un arriba a Mataró Centre (baixar al Calli Isern) i l'altre a Mataró Nord (aquest acostuma a funcionar en dies feiners).

Si voleu horaris>

Una vegada a Mataró pots agafar el bus interurbà. Serveix el mateix bitllet si és de ATM.

Si estàs a l'estació de tren, agafa la línia 3 i baixa a la parada de l'Avinguda Perú.

Si baixes del bus que ve de Barcelona a la Calli Isern, vas al carrer Isidor (15 metres atràs), agafa la línia 0 i baixes a la parada de Franck Marshall.

Aquí tens el mapa de les línies de bus

Aquí els horaris de la línia 0

I aquí de la línia 3

Informació de telèfons de diferents línies d'autobusos que arriben A Mataró des de diferents ciutats de l'estat espanyol.
Amb cotxe:

Si véns de Barcelona, pots venir per la N-II o per l'Autopista de Peatge C-32. Sortir per la sortida Mataró Nord.

Si no véns de la capital, millor passes per Granollers i agafes la C-60.


Amb bicicleta:

Ens acaben d'inaugurar un carril bici, dintre de Mataró, que acaba just en el CSOA la Fibra. Si véns de Barcelona, pots agafar el passeig marítim i arribar fins a Vilassar de Mar. Després és necessari agafar el tren fins a Mataró. Si no, pots anar per la N-II.

Una vegada a Mataró, vas pel passeig marítim fins a la riera de Sant Simó, agafes el carril bici que va al costat de la riera i arribes fins a dalt de tot de l'Avinguda Cervantes i després carrer del Pintor Estrany, i tens el CSOA a la teva dreta.
A peu:

Pots passejar-te per dintre de la ciutat per a conèixer-la abans de tancar-te en un recinte i no moure't d'allí durant 3 dies.

Puges fins a la Plaça Santa Anna, per la Rigués, arribes a l'Ajuntament, passes per darrere, puges per la Plaça Santa Maria, Portal de Valldeix, Camí Fons, Carrer Rocafonda i Avinguda Perú.Plànol a Google Maps


Herramientas personales
wiki-navigation
project-navigation