2005/nodos/Historia del CSOA l'Estella

De Hackmeeting

nodos

En català:

0. Modalitat: Xerrada

1. Autor: Assemblea del CSD l'Estella

2. Títol: Història del CSOA l'Estella

3. Resum: Explicarem l'experiència que es va tenir a la hora de preparar l'okupació del Centre Social. Perquè es va okupar, quin funcionament tenia, les activitats que s'hi feien, com es va anar construint. I desglossarem tots els passos que es van seguir per fer el desallotjament, sense previ avís. Mostrarem el comportament dels mitjans de comunicació en aquestes ocasions i acabarem parlant de perquè val la pena continuar amb el CSOA la Fibra.

4. Paraules Clau: Centre Social Okupat i Autogestionat, especulació, canvi social, assemblearisme, autogestió, autoorganització, autoformació, comunitat, cases buides, capitalisme.

5. Coneixements recomanats: Cap.

6. Estructura: Abans, durant i després.

7. Metodologia: exposició amb projector.

8. Duració: 1 hora.

9. Lectures recomenades: http://musaik.net, http://musaik.net/estella, http://musaik.net/lafibra, http://barcelona.indymedia.org/?category=especulacio

10. Material necessari: projector.
11. Preferència d'horari: divendres o dissabte i que no coincideixi amb la xerrada de Mataró Sensefils.
12. Seguretat d'assistència: 9.
13. Documents per penjar: Fotos.

En castellano:

0. Modalidad: Charla

1. Autor: Asamblea del CSD l'Estella

2. Título: Historia del CSOA la Estella

3. Resumen: Explicaremos la experiéncia que se tuvo a la hora de preparar la okupación del Centro Social. Porque se okupó, que funcionamiento tenia, las actividades que se hacian, como se construyó. y describiremos todos los pasos que se siguieron para el desalojo, sin previo aviso. Mostraremos el comportamiento de los medios de comunicación en estas ocasiones y acabaremos hablando de porqué vale la pena continuar con el CSOA la Fibra.

4. Palabras clave: Centro Social Okupado i Autogestionado, especulación, canvio social, asamblearismo, autogestión, autoorganitzación, autoformación, comunidad, casas vacías, capitalismo.

5. Conocimientos recomendados: Ninguno.

6. Estructura:Antes, durante i después.

7. Metodologia: exposición con proyector.

8. Duración: 1 hora.

9. Lecturas recomendadas: http://musaik.net, http://musaik.net/estella, http://musaik.net/lafibra, http://barcelona.indymedia.org/?category=especulacio

10. Material necesario: proyector.
11. Preferencia de horario: viernes o sábado y que no coincida con la charla de Mataró Sensefils
12. Seguridad de asistencia: 9.
13. Documentos para colgar: Fotos.

nodos

wiki-navigation
project-navigation