2010/Difusión/Noticia para blogs/Ca

De Hackmeeting

Call4Nodes Hackmeeting !gzhack 2010, Zaragoza


Un any més al Hackmeeting li tornen a venir les ganes d'ajuntar-nos al voltant del què ens motiva: el hacktivisme, el ciberespai, la cultura del software i el hardware lliures... Un cap de setmana autogestionan en el què compartir experiències i projectes tecnopolítics.

El Hackmeeting es composa d'una sèrie de nodes (tallers, xerrades) autònoms i entrelligats. Qualsevol pot proposar o presentar un node.

No hi ha cap idea preconcebuda de com serà aquest hackmeeting. Hacking i hacktivisme en un sentit ampli: hacking de màquines i protocols, però també de codis socials i de la manera d'entendre i utilitzar la tecnologia. Vine i comparteix els teus hacks (informàtics o no) de ments i idees víriques. Copyfight, xarxes distribuïdes, hardware lliure, invents o música, debats o tallers... Vine i explica-ho!

Llegeix la crida a la participació, el Call4Nodes, i animat a proposar un node!

També pots participar l'enquesta Ask4Nodes dient-nos quins tipus de node t'interessaria trobar al Hackmeeting i així animar a d'altres a proposar-ho, o simplement difonent aquesta notícia a les teves xarxes :)
Herramientas personales
wiki-navigation
project-navigation