A TOTES LES QUE VAU ESTAR A LA INAUGURACIÓ DEL FOTUT 2004

El passat 7 de Novembre estava previst el desallotjament del C.S.O LES NAUS, per això vam decidir inaugurar el "Fotut 2004". 300 persones, segons el secretari judicial, van impedir que es pogués realitzar el desallotjament. Des de les 9 del matí van començar les actuacions a l'escenari muntat per a l'ocasió. Cap a les 10 del matí va aparèixer el secretari judicial, el qual no havia estat convidat, acompanyat de diversos subhasters disposats a comprar el solar. La companyia d'enderrocaments també va fer acte de presència, contradient així al Regidor de Districte qui encara assegura no haver firmat el permís d'enderrocament.

Davant la presència de tan nombrós públic i de la qualitat dels espectacles, el secretari judicial va decidir suspendre el desallotjament i així Enderrocaments i subhasters van haver de marxar per on havien vingut.

Des de LES NAUS, VOLEM AGRAIR tot el recolzament i carinyo de la gent que ha participat en la inauguració del "Fotut 2004" i que ha evitat la pèrdua d'aquest espai. ¡¡Sense vosaltres no hauria estat possible!!

Actualment estem esperant una nova ordre. El terratinent ja ha demanat a jutjats nova data, en aquest cas amb dotació policial com a artista convidada. Seguirem informant.

LES NAUS segueix navegant contra vent i marea!!!