M A R X A   H O M E N A T G E  
.
.
.
.
.
.
.
.
  MARXA HOMENATGE ALS MAQUIS  
        
        


IX Marxa Homenatge als Maquis 2006

Programa IX MARXA-HOMENATGE ALS MAQUIS, 2006

IX MARXA-HOMENATGE ALS MAQUIS, 2006

Divendres 9 de juny a Vilanova i la Geltrú (Garraf): Xerrades.

Dissabte 10 de juny a Vilanova i la Geltrú: Jornada al carrer d’homenatge a la resistència llibertària "dels maquis al present" amb projeccions, concert, berenar, recital poètic i paradeta. Organitza: Lluna Negra.

Dissabte 1 de juliol a Montcortès,(Pallars Sobirà):taules rodones sobre Memòria Històrica.

Divendres 14 de juliol al CSO La Gàbia a Lleida (Segrià) a les 20:30 h xerrada sobre el maquis anarquista a càrrec de Ferran Sánchez Agustí (Escriptor i Historiador) que presentarà el seu darrer llibre El Maquis Anarquista, Dolors Marin Silvestre (Doctora en Història) que presentarà també el seu últim llibre Ministros Anarquistas i Pep Cara (Membre Marxa-Homenatge als Maquis).

A les 22 h sopar popular (4 euros) apuntar-se al CSO La Gàbia o al correu: okupeslleida@moviments.net

A les 23 h II Maquis Rock: amb Comandante Rock & De Revolution duo (Anarco-Poesia i Punk-Folk).

Dissabte 15 juliol als baixos de l’Ajuntament de Tolba (Ribagorça Oriental) A LES 16:30 h passi del documental Francisco Ponzan, el resistent oblidat.

A les 17 h xerrada sobre el maquis anarquista a càrrec de Dolors Marin Silvestre (Doctora en Història) que presentarà també el seu últim llibre Ministros Anarquistas i Pep Cara (Membre Marxa-Homenatge als Maquis).

A les 20 h sopar a la Casa Refugi Minairons de Baro (Pallars Sobirà)

A les 22 h actuació del grup de música-teatre “El Gall Roig” presentant l’espectacle Goigs a Sant Pancraç. Nota: sopar, dormir, esmorzar. 25 Euros. Places Limitades. Informació: alestrinx@yahoo.es

Diumenge 16 de juliol a La Pobla de Segur (Pallars Jussà) a les 8 h trobada davant de l’Ajuntament per anar a fer la caminada-comentada a l’arquitectura militar de la guerra del 1936 a la vall de Carreu a càrrec de l’historiador Ferran Sánchez Agustí (més info: www.alestrin.tk).

Dissabte 22 de juliol al Casal Carrasclet de Navarcles (Bages) les 19 h passi del documental Marcel·lí Massana el maqui més buscat, després col·loqui.

Diumenge dia 23 de juilol a les 16 h excursió “La ruta del Maquis”, sortida des de Castellnou de Bages, (ens trobarem al Carrasclet a les 15:00 per anar cap allà).

Divendres 28 de juliol a les 19 h a la carretera vella de Vilada (Berguedà): Homenatge a Joan Vilella, Josep Puertas i Josep Bertobillo. A les 22.30 h Concert a la plaça Rivera de Berga (més info: www.berguedallibertari.org).

Dissabte 29 de juliol a Berga (Berguedà) a les 8 h Caminada comentada per les bases guerrilleres properes als canals de Sant Miquel (es sortirà des del Pont de Pedret).

A les 14 h dinar a l’Ateneu Columna Terra i Llibertat (cal apuntar-se abans a l’Ateneu o al correu actll@berguedallibertari.org).

A les 17 h a l’Ateneu Columna Terra i Llibertat projecció de "Muerte en el Valle".

Dissabte 26 i 27 d’agost: Marxa a peu (Travessa de muntanya).
Sortida: Mas Grabudella (La Preste-França) base de Quico Sabaté. Arribada: Setcases.
Per apuntar-se: marxa-maquis@sindominio.net

Dimecres 30 d’agost a les 20 h a Barcelona: Trobada al lloc on van assassinar al company Josep Lluís Facerías, al Passeig Verdum cantonada amb el carrer Doctor Pí i Molist.

Diumenge 17 de setembre a Sallent (Bages): Caminada popular a Castellnou de Bages, on es troba la tomba de Ramón Vila Capdevila, darrer maqui anarquista català mort en combat. Sortida: 9:00 a la rotonda entrada a Sallent Sud (Barri de l’Estació). Recorregut: Sallent-Can Rocaus (base del maquis)-Sequia-Creu del Perelló-Castellnou de Bages. A Castellnou visitarem el museu i la tomba de Ramon Vila i a les 14 h es farà un dinar comunitari (cadascú aporta lo que pugui).

Dijous 5 d’octubre a Barcelona (Barcelonès) a les 20 h a l’Espai Obert xerrada-col·loqui sobre "el MIL i les lluites anticapitalistes dels anys setanta" a càrrec de ex-menbres del MIL.

Dijous 5 de gener 2006 a les 12 h trobada al cementiri de Sant Celoni (Vallès Oriental) en record del company Quico Sabaté.

SALUT I ANARQUIA!!

COMISSIÓ ORGANITZADORA DE LA VIII MARXA-HOMENATGE ALS MAQUIS 2006

Adreces: Ateneu Columna Terra i Llibertat, c/del Balç núm. 4 baixos dreta, Berga // Espai Obert, c/Violant d’Hongria núm. 71, Barcelona // Cal Carrasclet, c/Sant Benet núm. 15, Navarcles // CSO La Gàbia, Camí de Llívia (sortida de Lleida per Pardinyes).

Per saber amb detall tots els actes (també els d’última hora), adreces i horaris mireu les dades més actualitzades a: http://www.sindominio.net/marxa-maquis/ també a www.alestrin.tk i www.berguedallibertari.org

Per posar-vos en contacte amb nosaltres (si us heu de quedar a dormir o teniu qualsevol dubte) ho podeu fer a través del nostre correu electrònic: marxa-maquis@sindominio.netDescargar este artículo en formato PDF


Portada    Bibliografia    Filmografia    Textos y Artículos    Galeria de Imágenes    Enlaces Amigos,....
   Info  :  Francesc Sabaté i Llopart, "Quico" |  Josep Lluís i Facerias, "Face" |  Marcel.lí Massana i Bancells, "Pancho" |  Ramon Vila Capdevila, "Passos llargs", "Maroto" | 
SOMOS LOS NIETOS DE LOS OBREROS QUE NUNCA PUDISTEIS MATAR
SOMOS LOS NIETOS DE LOS QUE PERDIERON LA GUERRA CIVIL
A
L
S

M
A
Q
U
I
S


..

R
E
C
U
P
E
R
E
M

L
A

M
E
M
Ò
R
I
A

H
I
S
T
Ò
R
I
C
A
 .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .    CC by-nc-sa 2.5