[ ALUNED: Asociación de aLumn@s de la UNED ]      Lazo negro ante los atentados en Madrid
Aluned en tu lengua
català
castellano
euskara
galego

Error: No es posible encontrar los titulares del Foruned...

Valid CSS! Valid HTML 4.01!

Mientras no se diga lo contrario los contenidos de este sitio están bajo:

Creative Commons License

  Contacto: <aluned@sindominio.net>.

Benvinguts a la pàgina web de l'Associació d'Alumnes de la UNED (Universitat Nacional d'Educació a Distància). Esperem que aquesta pàgina sigui un lloc de trobada i unió per als i les alumnes de la UNED que moltes vegades ens veiem amb necessitat de reunir-nos amb companys i companyes que passen per les mateixes dificultats que nosaltres.

Aquesta associació ara mateix està vinculada sobretot a la carrera d'Informàtica degut a que no hi ha molta gent d'altres carreres en aquesta associació. Tot i això la situació va canviant poc a poc (per descomptat inclosos i incloses també els i les d'accès per a majors de 25 anys). I tot això depèn de tu, de mi i de tots i totes. Així que anima't!.

Entre els nostres objectius està:

  • Sobretot que l'alumne de la UNED no es senti sol o sola, que sapigui que som molts i moltes com ell/a i que tenim els mateixos problemes i inquietuds. Hi ha molt camí per recorre, junts/es és fa molt més ràpid i més suportable, així aconseguirem que s'escoltin els nostres drets i queixes que, d'una altra manera, queden relegats a un segon pla.

  • Generar i mantenir, noves i millors vies de comunicació entres els alumnes tant Boluned estan essent experiencies molt positives, que tractarem de mantenir i millorar amb el suport de tots i totes.

  • Augmentar l'ajuda mútua entre l'alumnat. Gran part de les necessitats que poden tenir els i les estudiants de la UNED s'arreglen mitjançant uns apunts, exàmens, resolent dubtes administratius, ... Per això, tractem de coordinar-nos i ajudar a grups que ja funcionen molt bé en aquest sentit, com UNED-Ciencies, ADELUR.

  • Millorar la representació de l'alumnat. Altres problemes que tenim han de tractar-se des d'una òptica més institucional, que els centres associats funcionin com han de fer-ho, que el pla d'estudis sigui coherent, que hi hagi suficients recursos per aquest pla, ... Per a aquestes qüestions és necessari que treballem amb la delegació d'alumnes.

  • Tota ajuda és bona. Hi ha problemes com la privatització del sistema educatiu públic, o els atacs a la llibertat d'expressió a Internet (LSSI) que encara que no ens afectin molt directament no volem tractar-los per separat com alumnes de la UNED, sino integrats a les plataformes on ja s'està treballant aquest tema.

Com pots veure, l'ampli ventall de tasques que ALUNED té autoasignades és el suficientment gran per a que trobis tasques que et poden divertir i interessar i per a que no ens desbordem y no arribem a ningua. Per això, necessitem tota la col.laboració possible i, per tant, qualsevol ajuda serà molt bén rebuda.

 

Actualización: 26/2/2003  ALUNED Asociación de alumnas y alumnos de la UNED