[ ALUNED: Asociación de aLumn@s de la UNED ]      Lazo negro ante los atentados en Madrid
Aluned en tu lengua
català
castellano
euskara
galego

Error: No es posible encontrar los titulares del Foruned...

Valid CSS! Valid HTML 4.01!

Mientras no se diga lo contrario los contenidos de este sitio están bajo:

Creative Commons License

  Contacto: <aluned@sindominio.net>.

Els recursos que tenim ara mateix a disposició són:

 

  • ForUNED: és un projecte que creiem que té molta utilitat per a l'associació, doncs és un foro potent via web on es publiquen notícies o es debat sobre temes diversos, i no hi ha intermediàris ni intermediàries: a la notícia pots respondre tu, o participar en el debat, ...

  • BolUNED: aquest projecte no requereix de coneixements tècnics, però si de ganes de contar alguna cosa i de voler que es conegui a la comunitat, segur que els dubtes que tu tens sobre alguna cosa li poden interessar a molta gent. Si creus que alguna cosa no va bé, si necessites contar allò que et crea dubtes, si penses que pots aportar alguna cosa a la comunitat, no et tallis, aquest pot ser el mitjà que estaves esperant.

  • Pàgines web: han estat fetes per alumnes com tú, que van creure que podíen aportar alguna cosa a l'associació i així va ser. Això sempre estarà faltat de gent i tindrà necessitats de canvi, doncs és la cara que donem a Internet (és a dir, al món) i ha de ser el més dinàmic possible, així que aquí sempre seràs benvingut o benvinguda.

  • Llistes de correu: sense aquestes llistes seria impossible la comunicació i la coordinació de tots els projectes que sorgeixen, els "flecos" de les que hi ha "acabades", les assemblees "virtuals" per a prendre decisions crítiques per a l'associació, etc.

  • Grup a l' IUED: tenim un grup a la plataforma que l' IUED possa al servei de les diferents comunitats. Té chat-web, notícies, foro, àrea d'enmagatzemament, ...
Actualización: 26/2/2003  ALUNED Asociación de alumnas y alumnos de la UNED