2007/Portada/ca

De Hackmeeting

euskera español english esperanto


Benvinguda a la Wiki del Hackmeeting

   

   

hack your mind

El hackmeeting és una trobada lliure i autogestionada que gira al voltant de les noves tecnologies, les seves implicacions socials, la lliure circulació de coneixements i tècniques, la privacitat, la creació col·lectiva, el conflicte telemàtic i molt més. Aquest event es caracteritza també per no fer-ne distinció entre organitzadors i assistents.


Experimenta la teva llibertat, participa-hi!Els hackmeetings són event autoorganitzats/desorganitzats on es socialitza el coneixement i s'intercanvien experiències de tot tipus. No són una party; NO hi ha organitzadors ni convidats, està obert a qui vulgui participar, és dinàmic per definició. Cada lloc on es celebra el fa únic i hi ha moltes formes de viure'ls i de concebre'l.

Es composen de conferències, tallers, taules rodones i altres activitats; tot això des de la filosofia del software lliure i la lliure circulació del coneixement. També la defensa dels cyber-drets, la creativitat o la implicació de la tecnología en els moviments socials ténen un lloc en aquest tipus de reunions.

El motor per la coordinació, discussió i organització del Hackmeeting consta d': aquest wiki, que estàs llegint ara mateix, el que es va editant sobre la marxa; una llista de correu i un canal (#hackmeeting) IRC en el servidor irc.freenode.org.

Si vols participar llegeix l'ajuda i apunta't a la llista de correu que constitueix l'assemblea oberta telemàtica, per a la organització d'aquesta trobada.Hackmeeting 2007: hackelarre

CSOA Astra Gernikeko Gaztetxea - Gernika, Euskal Herria
Dates: 12, 13 y 14 d'Octubre del 2007

Actualment es necessita col·laboració amb:
Hackmeetings relacionats Links relacionats Documentació Altres
wiki-navigation
project-navigation