La segona activitat que hem fet al Banc Expropiat del barri de Gràcia ha anat molt bé! Al matí hem començat instaŀlant una distribució de GNU/Linux a un grapat de portàtils. En mòbils, hem instaŀlat F-Droid a uns quants Android, perquè dependre menys de Google i tenir accés més fàcil a aplicacions lliures, que comparat amb les típiques de Google Play, no tenen publicitat ni rastrejadors, són més lleugeres, i no tenen trampes comercials. Fins i tot hem ajudat a una persona amb els seus deures del curs d’alfabetització digital!

Vam aconseguir unes garrafes de kombutxa per oferir alguna beguda sense alcohol refrescant i bona, i repetirem! A la tarda hem explicat alguns conceptes de seguretat en smartphones i s’ha generat una conversa on hem aconseguit respondre a dubtes prou complexos. Vam fer servir el material de la presentació sobre els problemes de segurertat dels mòbils

Ens havíem proposat recollir fons per a donar a Riseup i n’hem arreplegat 90€! Al Logout fem servir els seus pads, i qui més qui menys hi té un compte de correu, fa servir la seva VPN, o participa en alguna llista de correu que allotgen. Així que ens hi sentíem en deute. Podeu veure com contribuir al material i a les despeses de funcionament que tenen a la seva pàgina de donacions.

Fins a la pròxima! ←] logout