[ ALUNED: Asociación de aLumn@s de la UNED ]      Lazo negro ante los atentados en Madrid
Aluned en tu lengua
català
castellano
euskara
galego

Error: No es posible encontrar los titulares del Foruned...

Valid CSS! Valid HTML 4.01!

Mientras no se diga lo contrario los contenidos de este sitio están bajo:

Creative Commons License

  Contacto: <aluned@sindominio.net>.

Les llistes de correu són la base fonamental de la nostra comunicació, sense elles seria impossible la coordinació de tots els projectes que hem creat i que van sorgint, el debat sobre deiversos temes, les assemblees "virtuals" per a prendre decisions crítiques per a l'associació, ...

Tenim una llista privada a SinDominio en la que la privacitat permet decidir les coses més delicades (exem. les relatives a protestes) i es rep el correu d'<aluned@sindominio.net>. Es requereixen d'algunes condiciones especials per estar en ella (per temes de seguretat), pregunta a la nostra llista de l'assemblea general si vols estar-hi.

De moment totes les nostres llistes públiques estan a Yahoogroups (disponibles en altres llengües. En general, substitueix el "www" per "es" o un altre còdig de la llengua per a navegar per Yahoogroups amb la teva llengua). Per a llegir o enviar missatges per mitjà de les webs d'Yahoogroups necessites estar registrat/da com usuari/a d' Yahoogroups, i això és independent de ser membre de la llista.

Les llistes poden tenir una política de subscripció oberta o moderada, i el mateix per enviar missatges, per llegir-los, ... així que depén de cadascuna d'elles. En general et pots subscriure escribint a <nombre_de_la_lista-subscribe@yahoogroups.com>, però això impossibilita llegir i enviar missatges per mitjà de la web de Yahoogroups si no s'està registrat o registrada. Per a qualsevol dubte contacta amb nosaltres.

En definitiva, les nostres llistes són:

AVIS IMPORTANT: Algunes llistes són de lliure accès i no estan moderades, cosa que vol dir que es pot enviar missatges lliurement, i per això, és possible que davant determinats organismes (acadèmies, spamm, personatges, ...) s'hagi d'actuar de forma contundent, doncs està prohibit fer servir les llistes per fer publicitat, informació sensible, ... entre d'altres coses.

Actualización: 26/2/2003  ALUNED Asociación de alumnas y alumnos de la UNED